Час зимових відпусток у розпалі, багато хто вже встиг відпочити, а деякі тільки збираються. До списоку найдоступніших місць для бюджетної відпустки потрапили: Польща, Угорщина і Таїланд.

Про це стало відомо завдяки інформації авторів американського туристичного порталу The Points Guy.

Варшава, Agoda
Варшава, Agoda

Польша

Експерти пишуть, що проживання однієї людини в Польщі коштує в середньому 14,5 євро за один день. На їжу мандрівник витратить не більше 5,5 євро, а середня вартість транспортного обслуговування складає близько восьми євро.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Люди, їжа, приголомшлива архітектура – завдяки цьому Польща повинна бути в списку місць для відвідування", – зазначає видання.

Будапешт, onetwotrip
Будапешт, onetwotrip

Угорщина

Також можна недорого відпочити в угорській столиці – Будапешті. Середня ціна у готелях міста знаходиться на рівні 14 євро за ніч на одного, а на їжу цілком вистачить близько шести євро на день. Фахівці рекомендують в Будапешті відправитися на пішохідну екскурсію, а також взяти пляшку недорогого угорського вина, спуститися за містом до річки Дунай і поспостерігати за красивим заходом сонця.

Таїланд, 24 канал
Таїланд, 24 канал

Таїланд

Третє місце дісталося Таїланду. Туристи можуть провести день, прогулюючись місцевими островами, отримати масаж за низькою ціною, а ще познайомитися з тайською кухнею. В середньому на день на їжу тут витрачають близько 5,5 євро, а ніч в готелі обійдеться в 23 євро. Щоб скласти список найнеобтяжливих для гаманця напрямків, фахівці порівняли середню вартість розміщення в популярних готелях, а також ціни на їжу та проїзд у міжміському транспорті в різних містах і країнах світу.

Нагадаємо, заробітчанин повернувся в Україну з Данії і сторопів: що неприємно вразило земляка.

Як повідомляв Знай.uа подорожчання гривні: у МВФ пояснили головні причини.

Знай.uа писав, колишня наречена Козловського Раміна опинилася в інвалідному кріслі: "Усвідомила помилку".