Спільний побут часто псує романтичні стосунки між чоловіком і жінкою. Цукерково-букетний період закінчився і тепер за гарні відносини треба поборотись. На шляху до сімейного щастя перешкодою можуть стати навіть брудні шкарпетки або несмачний борщ. Експерт розповів, які знаки не зможуть стати ідеальними дружинами.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку, фото: astromega.ru
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку, фото: astromega.ru

Скорпіон

Жінки під цим знаком часто вперті, себелюбні, не прощающие найменших помилок. Ці риси характеру не дозволяють їм "прогинатися" у відносинах, і навіть елементарна турбота здається їм утиском прав. Якщо дуже хочеться одружитися на Скорпіоні, варто двічі подумати, наскільки висока готовність самостійного готування їжі, прання, прибирання, а також варто врахувати, що твердий характер представниць не зможе дати потрібної підтримки і ніжності.

Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos
Гороскоп для знаків Зодіаку, фото: Depositphotos

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Водолії

Не вирізняються особливими стараннями в подружньому житті. Представниці знака не люблять компроміси, але і не зможуть перебувати у відносинах, в яких не отримують всього за першої ж прохання. Також не завжди Водолії вміють коректно підтримати партнера в якомусь починанні, через їхній командний дух все стає схоже на докір.

Тельці

Відрізняються своєю імпульсивністю, невмінням стримати гостре слівце, а також часто чіпляються за дрібниці. Їм постійно потрібна похвала, хоч самі вони не часто можуть її комусь дати. Звичайно, представниці знака можуть приготувати чудовий борщ, але він обійдеться партнеру занадто дорого, і платити доведеться нервами.

Щоправда, можна допустити, що не все у житті залежить від гороскопу, а дещо і від відношення і від самих чоловіків.

Нагадаємо, що ілюзія з тваринами змусила перфекціоністів битися головою об стіну: "Потрібно в очі д*лбитися, щоб побачити...".

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена в країні ліліпутів та голови молодят у келихах: весільні фото, які краще нікому не показувати.

Також портал Знай.uа писав, що креативний винахідник зміг повністю замінити пластик травою: це назавжди змінить історію.