З'явилася інформація, що на вихідні, 18-19 січня, другий Святвечір і Водохреща, погода в Україні буде досить прохолодною. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook синоптик Наталка Діденко.

Карта, Facebook

Так, за її словами, вже за традицією погода на свята не буде теплою, проте сильних морозів не прогнозується.

"Зниження температури повітря від +6 градусів до нуля, а вночі до -1-5 градусів", - написала Діденко.

Також синоптик повідомила, що у вівторок, 14 січня, в Україні опадів не очікується, так як антициклон Christian призведе переважно суху погоду. Однак у Чернігівській і Сумській областях пройде швидкоплинний дощ і мокрий сніг.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Температура повітря 14 січня в країні очікується від +1 до +7 градусів тепла. Вітер передбачається південно-західний, слабкий або помірний.

У Києві у вівторок ніяких опадів не прогнозується. Температура повітря вночі становитиме 0 градусів, а вдень очікується +3…+4 градуси тепла.

"У Києві Новий рік буде теплим, найближчої вночі близько нуля, завтра вдень до + 3, + 4 градусів. Без опадів", - написала синоптик.

Яка наша погода - розумниця! В умовах явно перевищених багаторічних значень температури повітря вона не почала скиглити,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 13 januari 2020

Нагадаємо, що для читачів повідомили про історію та традиції Васильїва вечора.

Як повідомляв портал Знай.ua, читачам повідомили, що ні в якому разі не можна робити Василів вечір.

Також портал Знай.ua писав, що потрібно обов'язково зробити в Василів вечір.