Мешканці багатоповерхових будинків отримають нові платіжки за газ у 2020 році. Вони відрізнятимуться тим, що відтепер доведеться платити кошти за обслуговування загальнобудинкового лічильника води.

Якщо його немає, то нарахують гроші на його встановлення, йдеться у сюжетів ТСН.

Відомо, що жителі Києва отримали платіжки з перерахунком, адже раніше за газ переплачували. Нині кінцева ціна за комунальні послуги залежить від вартості газу. Також повідомляється, що доведеться платити кошти за обслуговування загальнобудинкового лічильника води, а сума залежатиме від кількості квартир у будинку.

Деяким українцям обслуговування стане 140 грн.За це комунальники будуть приходити та оглядати загальнобудинковий будинок.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що магія чисел: як дата народження впливає на долю людини.

Як повідомляв Знай.ua, Іран примушує родичів загиблих пасажирів МАУ "закрити роти": "Якщо хочете отримати тіла...".

Також Знай.ua писав, що Романенко "остудив" силу народу на прикладі боксерської груші: "Зніміть спочатку тупор**ий закон...".