Політолог та журналіст Юрій Романенко розповів українцям, що відчув, коли дізнався, що закрили іноземне мовлення в Україні. Про це стало відомо із його телеграм-каналу Romanenko Dreams&Nightmare Show.

"Закрили іноземне мовлення в Україні. І чути стогін. А я вважаю правильно. Потрібно взагалі закрити всі державні ЗМІ. Їх рейтинг нульовий. Перестати розповідати казки, що Суспільне ТБ ось-ось злетить. Не може воно злетіти в країні, де немає суспільства. У нас немає спільних інтересів", - йдеться у повідомленні.

Тому, за словами політолога, не треба ридати. Це як ховрах, який є, а її ніхто не бачив. Особливо за кордоном. На нього немає ні грошей, ні розуміння, що цікаво світу і що цікавого ми можемо розповісти , тому що ми не цікаві навіть самі собі. Плюс немає зовнішньої політики України. Ну серйозно, не вважати ж зовнішньою політикою прийом ударів боксерською грушею.

За словами політолога, ідея апріорі приречена на невдачу. Спочатку потрібно з державою визначитися. Які у нього пріоритети. А потім вже можна вибудовувати якісь меседжі для зовнішнього світу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Юрій Романенко і Геннадій Друзенко, скріншот: YouTube
Юрій Романенко і Геннадій Друзенко, скріншот: YouTube

"Саме тому я вважаю, що російськомовний канал на Донбасі є такою ж безглуздою ідеєю. Зніміть спочатку тупорилий закон про мову, "Слуги народу", - резюмував Романенко.

Нагадаємо, "Володимир Оманський": Романенко влучно затролив суперечливу поїздку Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Також "Знай.ua" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"