6 січня президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою, повідомляє прес-служба президента України.

Як повідомляється, під час зустрічі Зеленський та бін Абдалла обговорили нарощування торгівельно-економічної співпраці між державами. Зокрема, відзначили зростання за минулий рік товарообігу на 10% - до рівня 80 мільйонів доларів. Також вони домовились про продовження практики бізнес-форумів між Україною та Оманом після двох успішних заходів у Києві, на які приїхали десятки оманських бізнесменів.

Також Зеленський висловив зацікавленість в інвестиціях Оману в українські енергетику, важку промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, інформаційні технології та інновації, а також в медицину, туризм та розвиток інфраструктури.

Нагадуємо, що столичний активіст оригінально пожартував над новорічним привітанням президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві незабаром з'явиться нова вулиця. Таке рішення було прийнято на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Також портал Знай.ua писав, у Голосіївському районі Києва з'явилася вулиця, перейменована на честь українського літературознавця, перекладачки, публицистки, автора праць з теорії літератури та історії фемінізму Соломії Павличко.