У п'ятницю, 17 січня, в Україні буде знову аномально тепла для другого місяця зими погода. Тільки в деяких областях країни з'явиться паморозь.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, температура повітря в Україні найближчої вночі прогнозується від 0 -5 градусів, а вдень стовпчики термометрів будуть показувати +0 +5 градусів тепла.

"З метеорологічних явищ – тумани і, кому пощастить, паморозь, одне з найкрасивіших явищ зими", - написала Діденко.

У Києві в п'ятницю, 17 січня, також буде без опадів. Температура повітря вночі становитиме 0-2 градуси морозу, а вдень – +2+4 градуси.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Які б метеорологічні бурі десь не бушували, які б сніги не випадали і які б морози не тріщали, у нас, в Україні,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 16 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 січня вшановується пам'ять преподобного Феоктиста, Зосими Пустельника. У народі Зосима вважається покровителем бджіл. А якщо на небі немає хмар при сильному морозі, то морозна погода буде стояти і надалі і не скоро відступить.

погода на 17 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбаль попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.