Прогноз від Наталки Діденко

В Україні на цих вихідних буде дуже весняна картина з зеленню, співом птахів, окулярами від сонця, легким одягом і людьми, які вже починають придивлятися до насіння в магазинах. В Україні Святвечір і Хрещення пройдуть сухо і буде навіть досить багато сонця, це для нас організував антициклон. Температура, правда, трошки знизиться на свято. Вночі очікується від 0 до 5 градусів морозу, а тим, хто в Карпатах варто одягатися ще тепліше – від -4 до -9 градусів. Вдень же по Україні очікується від 0 до 5 градусів тепла. В неділю в нас очікується температура від -2 до +3 градусів.

У столиці на Голодну Кутю і Хрещення буде зовсім нетипова для цих днів погода. Жодних тріскучих морозів, рум'яних щік, кучугурів снігу та льоду на воді. У Києві буде суха погода на цих вихідних. Вночі невеликий мороз від 0 до 3 градусів, а вдень у суботу від +1 до +3 градусів. У неділю не більше нуля.

Також народний синоптик розповіла про погоду на наступний тиждень. А вона порадує українців теплом, хоча в кінці буде більше опадів і посилиться вітер.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

За прогнозом Укргідрометцентру в суботу в Україні буде південно-західний вітер на заході і на півдні, а на півночі і на сході – північно-західний, 5-10 м/с. А в неділю він буде переважно східний, але на заході може бути ще південно-східного напрямку. По погоді скрізь мінлива хмарність протягом усіх вихідних, а температура не сильно радує різноманітністю. В основному в Україні від +1 до +4 градусів вдень, а вночі -1 до -4 градусів, що в суботу, що в неділю.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Вночі в Україні буде кілька особливо теплих зон. Перша пройде від західного кордону до Хмельницької та Чернівецької області. Друга виходить від Криму, через Херсон, Миколаїв, Кропивницький і Черкаси, а також невелика пляма поруч з Києвом. У цих зонах температура від 0 до +2 градусів. Невеликі зони холодного повітря будуть розкидані по всій країні, але особливо проявляться на південному-сході – від -3 до -4 градусів. В інших від -2 до 0 градусів.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

А ось в обідній час погода розгуляється на повну. Найхолодніші області з температурою від 0 до -2 градусів – Вінницька, частина Одеської, Полтавська, Харківська, Донецька і Луганська області. Хоча в Чернігівській теж не дуже тепло – лише до +2 градусів. На півдні та центральних областях від +3 до +6 градусів. А на заході температура підніметься від +3 до +8 градусів тепла у суботу 18 січня.

Як повідомляв Знай.uа в Україні випустили п'ятигривневу колекційну монету, що потрібно про неї знати.

Також Знай.uа писав, що з'явилася можливість користуватися медичними послугами безкоштовно.

А ще Знай.иа писав, що експерти розповіли, чого чекати від долара протягом року.