У вихідні, 18 і 19 січня, по всій території України очікується малохмарна і тепла погода. Температура повітря вдень коливатиметься від +2 до +4 градусів. В деяких областях вдень термометри покажуть від 0 до +3 градусів.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру.

У суботу, 18 січня, по всій Україні буде сонячно з мінливою хмарністю. На більшій частині території температура вдень підніметься до 4 градусів тепла, а вночі опуститься до -3 градусів. У західних областях буде трохи тепліше: вдень +5 +8, а вночі -1 -3. У Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі до 9 градусів морозу.

погода на 18 січня, Укргідрометцентр

В неділю, 19 січня, в східних областях температура опуститься до 2 градусів тепла вдень. На решті території денна температура очікується до 4 градусів тепла, а вночі 3 градуса морозу. У Закарпатській області вночі температура знизиться до -8. У східному регіоні вдень 0 +2, вночі -1 -3.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

погода на 19 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.