Українцям подарував дуже "гострі" відчуття хліб, який приготували на "Херсонському хлібокомбінаті". Буквально днями мешканка Херсона Юлія купила буханець нарізаного хліба в одному з міських супермаркетів. А от коли жінка вирішила з'їсти хліб, вона зустрілася з неприємним "сюрпризом" всередині виробу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню і фотографіями херсонки в мережі.

Пластик в хлібі, t.ks.ua
Пластик в хлібі, t.ks.ua

"Зайвий раз переконуюся, що їсти хліб Херсонського хлібокомбінату небезпечно для здоров'я. Дрібний осколок взагалі був непомітним всередині скибки. Потім вже помітили у решти більші шматки", - розповідає херсонка.

Пластик в хлібі, t.ks.ua
Пластик в хлібі, t.ks.ua

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Побачивши це повідомлення, з дівчиною зв'язалися представники Хлібокомбінату, з обіцянкою розібратися в ситуації і провести службове розслідування.

"Добрий день! Спасибі Вам за зворотній зв'язок щодо ситуації з Батоном "Звичайний". Зараз ми проводимо службове розслідування щодо можливого попадання стороннього предмета в тісто. У разі підтвердження цього факту, відповідальні за цю ланку працівники будуть покарані. Для вирішення цього питання нам потрібно більше інформації. Приносимо вибачення за доставлені незручності", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, продуктовий кошик: як змінилися ціни протягом 9 років, остання статистика.

Як повідомляв Знай.uа Apple придбала маловідомий стартап за $200 мільйонів.

Знай.uа писав, Хрещення Господнє 2020: обряди, традиції і заборони.