Сьогодні, 19 січня на Михайлівській площі побили фанатів "руського міру".

Як відомо, в Києві сьогодні проходив марш т.з. антифашистів, які вимагали "припинити підтримку фашизму та розформувати добровольчий полк Азов". Участь у акції прийняло близько двадцяти осіб.

Противників (націоналістів та патріотично налаштованих людей) зібралось більше сотні. Результат бачимо на відео - крики, штовхання, злість і агресія.

Наразі марш антифашистів розігнаний. Силовики втрутились у ситуацію, на відео видно системні помахи кулаками.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот, фото з youtube

Політична боротьба — це боротьба класів, але всі учасники цього спектаклю належать до одного, правлячого класу. Всі вони однаковою мірою відчужені від населення: одні займаються становленням рівня життя українців, інші імітують бурхливий протест, платячи флагомахам по 50 грн., треті імітують радикалізм.

Багато активістів вважають, що справжня політика робиться не в стінах парламенту, а на вулиці та на робочому місці – під час протестів, демонстрацій, страйків та інших форм прямої дії, коли пригноблені самі відстоюють власні безпосередні інтереси. Саме такі небайдужі і виходять на вулиці Києва систематично.

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюка, звіряча розправа потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати гицелів за знущання над тваринами.