Погода в Україні у понеділок, 20 січня, буде сонячною з помірною хмарністю в усіх регіонах. Температура повітря по усій території країни підвищиться і по-весняному поніжить українців. Вдень буде близькою до нуля. За прогнозом, вітер буде з північного заходу, поривчастий, некомфортний, але до вечора вщухне.

У завершальний день Різдвяних свят, на Івана, найтепліше буде на Півдні країни, де температура повітря дорівнюватиме 0+3 градуси, та на Заході – 0+4 градуси. Вночі температура повітря не опускатиметься нижче ніж -5 градусів.

Прогноз погоди на 20 січня, фото Укргідрометцентру

У Києві протягом дня -1+1 градус. У столиці так само буде сонячно з помірною хмарністю.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Погода на понеділок, 20 січня, у містах України:

Ужгород – +2…+4

Львів – +1…+3

Івано-Франківськ – 0…+2

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – +1…+3

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – +1…+3

Рівне – +1…+3

Житомир – 0…+2

Вінниця – 0…+2

Одеса – 0…+2

Миколаїв – 0…+2

Херсон – 0…+2

Сімферополь – +1…+3

Кропивницький – -1…+1

Черкаси – 0…+2

Чернігів – -1…+1

Суми – -1…+1

Полтава – 0…+2

Дніпро – -1…+1

Запоріжжя – -1…+1

Донецьк – -1…+1

Луганськ – -1…+1

Харків – 0…+2

Київ – -1...+1

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.