У середу, 22 січня, по всій Україні прогнозується холодна і волога погода. Так, у більшості областей країни можливий мокрий сніг, сильний вітер, а також дощ.

Спочатку опади випадуть на Півночі і Заході, а потім перемістяться на Південь і Схід. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

При цьому сонце з'явиться лише в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму.

Найхолодніше буде на Сумщині – від +1 до +3 градусів, а найбільш тепла погода очікується в Одеській області – від +5 до +7 градусів.

"Вітер північно-західного напрямку буде сильним, до штормових поривів. Тому в поєднанні з опадами на вулицях буде явно некомфортно", - попередила Діденко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У Києві середа також буде з атмосферним фронтом. Пройде дощ, що переходитиме в мокрий сніг.

День Соборності в Україні відзначиться приходом атмосферного фронту з районів Скандинавії, Балтики. 22-го січня у...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 21 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

22 січня вшановується пам'ять святого Полієвкта. Спостерігали наші пращури у цей день за домашніми тваринами: якщо худоба, що випущена у двір, прагнутиме повернутися в хлів — бути незабаром снігу і холоду.

погода на 22 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.