У столичному СІЗО, яке знаходиться в Києві на Лук'янівці, несподівано з'явився новий смотрящий "Кирюха". Також спливли подробиці про нього. Журналісти пишуть, що в кримінальних колах "Кирюха" - це Кирило Островський, який 24 липня 2018 року за кермом Hummer збив 10-річну дівчинку Настю Артемову.

Кирило Островський, 24 канал
Кирило Островський, 24 канал

Важко, але все ж нагадаємо, що Островський збив дівчинку на пішохідному переході, протягнувши її більше 50 метрів і спробував сховатися. Настя померла в кареті швидкої допомоги. А винуватець ДТП зняв номери з машини. Дядько Кирила Островського - відома у кримінальному світі Києва людина на прізвисько Саша Оболонський. І саме на нього було зареєстровано той самий Hummer. Про це пише одне з українських видань.

Джерела журналістів у кримінальних колах здивовані тому, що Кирило Островський, 23-річний хлопець який раніше не сидів, став "смотрящим" в ключовому СІЗО України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це тягне на сенсацію в кримінальному світі. За однією з версій про хлопця домовилася з авторитетами його рідня. З іншого - місце для нього просто купили", - кажуть джерела.

Нагадаємо, у Києві некерований Renault зніс зупинку з людьми, водія збирали по частинах.

Як повідомляв Знай.uа Ольга Фреймут втратила близьку людину в жахливій ДТП: "Вона була неземна".

Знай.uа писав, підняв на вуха весь Київ: "мінувальника" столичного мосту не посадять до в'язниці, названо причину.