Головний редактор МІА "Росія сьогодні" і RT Маргарита Симоньян раптово потрапила в реанімацію. Про це повідомили у телеграм-каналі Mash.

Скріншот

"Її госпіталізували в інститут імені М. Ст. Скліфосовського через проблеми з серцем. Журналістку забрали з будинку на Старій площі — вона відчула себе погано під час наради", - йдеться у повідомленні.

Раніше пропагандтистка Путіна Симоньян у своєму Telegram повідомляла про конфлікт із Соболь, через яку вона потрапила до лікарні. Коли вона прийшла на ефір радіостанції, Соболь вислідила її біля входу в будівлю з включеною камерою і почала ставити питання про мера Москви Сергія Собяніна.

Маргарита Симоньян, фото КП

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Симонян відмовилася давати коментар, зазначивши, що інтерв'ю треба запитувати через прес-службу. Маргарита Симоньян попросила співробітників радіостанції ізолювати її, бо їй потрібно уникати хвилювань. Любов Соболь продовжила переслідувати Симоньян до кабінету головного редактора радіостанції Олексія Венедиктова, де остання нарешті змогла сховатися.

Нагадаємо, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ.

Також Знай.ua писав, путінська пропагандистка сповна відчула чий Крим.