В Приват 24 повідомили про технічні проблеми. В ПриватБанку попередили, що скористатися онлайн-сервісом можна буде тільки через кілька годин. Українцям пояснили, що саме зараз неможливо зробити через онлайн-додаток.

Клієнти Приватбанку, які звикли здійснювати більшість платежів через онлайн-банкінг Приват 24, сьогодні, 23 січня, не змогли скористатися одним із сервісів. Мова йде про поповнення мобільного телефону.

Приват24, Pingvin.pro
Приват24, Pingvin.pro

Повідомляється, що труднощі виникають при поповненні всіх мобільних операторів. На гарячій лінії ПриватБанку повідомили, що ці операції недоступні через технічні проблеми. Згідно з інформацією співробітника колл-центру, усунути неполадки в банку сподіваються через кілька годин.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк терміново звернувся до українців: шахраї "еволюціонували", як вберегтися

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк несподівано звернувся до українців із важливою заявою: закривають рахунки і картки

Також "Знай.ua" писав, "Борги викликають стрес": столична влада вирішила зняти фінансовий тягар з плечей молоді