З'явилася інформація, що влада Амстердама (Нідерланди) вирішила викупити борги молоді для того, щоб у тих було час як на освіту, так і на роботу. Про це повідомляє The Guardian.

Молодь

Так, збільшення кількості взятих кредитів не дозволяє молодим людям закінчити вищу освіту або знайти престижну роботу.

В рамках такого проєкту муніципальний кредитний банк проведе переговори з кредиторами про викуп боргів. Місцевим жителям виплатять нову позику для того, щоб вони змогли розплатитися з банками, в яких брали кредити. Також в якості стимулу кредиторам виплатять по 750 євро для передачі боргу муніципального комітету. Більшу частину боргу скасують, якщо учасники даного проєкту успішно закінчать навчання.

"Борги викликають стрес. А у випадку з молоддю борги часто визначають їх майбутнє. Більшість цих молодих людей брали кредити через невдачі або необізнаності, або вони опинилися в ситуації, коли не було підтримки з боку. Ми хочемо, щоб вони почали все спочатку", – пояснив заступник мера Амстердама Маржолейн Мурман.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Молодь

Слід зазначити, що проєкт з передачі боргів почнеться в лютому 2020 року. За кожним учасником закріплять тренера, з яким той підготує спеціальний план подальших дій.

Нагадаємо, що фонд гарантування вкладів завершив виплати гарантованих відшкодувань вкладникам Банку Демарк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", особисті дані більш, ніж 50 тисяч українців, які розміщували свої резюме на урядовому сайті Career.gov.ua, виявилися не захищеними і виявилися у вільному доступі.

Також "Знай.ua" писав, що "ПриватБанк" відреагував на заяву клієнта про закриття картки та рахунки без пояснення причин.