У п'ятницю, 24 січня, майже у всіх областях України очікується суха і тепла погода, а вітер нарешті вгамується. При цьому тільки на Півночі країни можливі опади. Стовпчики термометрів місцями піднімуться до +7 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Європейські тенденції в нас сильніші, тому й істотних опадів не передбачається. Тільки шматочок теплого фронту черкне по північним областям, закриваючи сонце і подекуди організовуючи опади", – написала синоптик.

Так, у Житомирській і Київській областях небо затягне хмарами. А на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині можливий невеликий дощ і мокрий сніг.

Вітер поступово заспокоїться і стане помірним. Середня температура повітря в Україні прогнозується від нуля до +5 градусів.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві у п'ятницю буде хмарно і сухо. Температура повітря сягатиме +1 +3 градусів.

Сильний сніг та 6-9 градусів морозу - такою була погода рік тому в Києві 23-го січня. Як співають легендарні Воплі,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 23 januari 2020

Народний прогноз погоди

24 січня відзначається день пам'яті преподобного Феодосія Великого. Зазвичай у цей день насправді була тепла погода, але люди побоювались такого тепла і говорили: "Бійся січневої весни", хоча тепла погода у цей день передвіщала ранню і теплу весну.

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози. В Україні весна буде морозною.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.