Шахраї створили інтернет-магазин, через який обдурили українців на два мільйони гривень. У поліцію надійшло понад 250 заяв від постраждалих.

Жертви обману розповіли, що купували меблі за низькими цінами, і для оформлення замовлення з них брали передоплату 50% вартості. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Замовники перераховували кошти на картку ФОП, але покупку їм так і не привозили. А на телефонні дзвінки аферисти просто припинили відповідати.

Наголошується, що на сайті магазину вказаний офіс в Києві в одному з бізнес-центрів, але на місці, звичайно ж, нікого не було, а охоронець центру сказав, що про меблеву фірму чує вперше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як вказується в даних про реєстрацію юридичних осіб, ФОП, на ім'я якого потерпілі перераховували гроші, припинив діяльність 13 січня. Рахунок зареєстрований на чоловіка, який прописаний у селі в Дніпропетровській області.

Експерт Олена Куликова радить робити покупки онлайн тільки у перевірених продавців. Також потрібно вимагати чеки, обходити стороною підозріло дешеві товари і не вносити завдаток.

Нагадаємо, що в "Приватбанку" повідомили про нову шахрайську схему.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві банда шахраїв підробила документи та продала квартиру померлої жінки за 600 тисяч гривень.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї вигадали нову схему заробітку на дрібних кредитах.