Володимир Зеленський 25 січня відзначає свій день народження. У 2020 році йому виповнилося 42 роки і на даний момент він є наймолодшим президентом України. І це його перший такое свято на посту президента України.

Поки ще невідомо, як Володимир Зеленський буде відзначати свій день народження. Наприклад, в минулому році в цей день він разом з Євгеном Кошовим принесли документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти України.

До речі, цікаво, що друзі Зеленського в минулому році подарували йому сайт "Зе!Команди". Можна сказати, що минулий день народження Володимира Зеленського пройшов у підготовці до виборів президента України.

З усієї родини Володимира Зеленського 3-є святкують день народження взимку – це син Кирило 21 січня, перша леді Олена 6 лютого і сам президент України сьогодні.

Володимир Зеленський з сім'єю, фото: Instagram
Володимир Зеленський з сім'єю, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А ось дочка Володимира Зеленського відзначає день народження влітку – дочка Саша, в минулому році їй виповнилося 15 років.

Володимир Зеленський: шлях до президентства

Незважаючи на те, що у Володимира Зеленського юридична освіта, за фахом він ніколи не працював, обравши гумористичну стезю. Те, чим він так захоплювався в юнацтві, стало його покликанням. І з часом переросло в професію. Свою роботу він бачив у жартах та гуморі.

Все почалося зі створення команди КВК, яка називалася «Молодий Кривий Ріг». У організації проекту йому допомагали актор та автор «Квартал 95» Олександр Пікалов, а також Денис Манжосов, тепер уже екс-учасник студії.

Згодом здібних молодих людей запрошують до команди «Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит» для виконання танцювальних номерів. У підсумку Володимир стає виконавцем різних ролей.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Студія «95 квартал» була створена в 1997 році. Учасники КВК зважилися нарешті організувати свій проект. У студентські роки Володимир Зеленський стає капітаном, пише репризи, виконує номера.

Через два роки цікавих українських гравців запрошують до російської столиці для того, щоб вони змогли взяти участь у вищій лізі КВК. Так хлопці стали популярними. І незабаром у них з'явилися перші фанати та шанувальники. Уже в молодості актори стали зірками.

Згодом «кварталівці» разом із Володимиром Зеленським брали участь у КВК, співпрацюючи з компанією Олександра Маслякова до 2003 року. Їх транслювали на «Першому каналі». Відомий гравець заробляє собі на життя тим, що багато гастролює разом зі своєю командою просторами колишнього радянського союзу. Уже тоді Володимир почав писати сценарії для різних заходів, став виступати на корпоративах.

Після конфлікту з АМіК криворіжці відмовляються брати участь в московському проекті. Коли в Україні канал «1 + 1» запропонував відомій команді зробити передачу з їхніх найкращих номерів, вони перетворилися на студію «Квартал 95» під керівництвом Володимира Зеленського. Власниками студії, крім нього самого, стали брати Борис та Сергій Шефір, а також український кінорежисер Андрій Яковлєв.

Передача «Вечірній квартал» виходить вперше на екрани телевізорів 14 років тому, в 2005 році. «Кварталівці» зуміли зацікавити публіку. І незабаром за право транслювати їх виступи з «1+1» бореться «Інтер». До речі, з листопада 2011 року по вересень 2012 року відомий у країні гуморист був генеральний продюсер телеканалу «Інтер».

привітання Зеленського з Новим роком
привітання Зеленського з Новим роком

Згодом Володимир Олександрович одним проектом не обмежується. З'являються не тільки нові гумористичні програми, концерти за участю зірок російського та вітчизняного шоу-бізнесу, але й знімаються цікаві фільми та серіали.

з 2012 року "Квартал" і сам Зеленський стали неймовірно популярними, тому телешоу з їх участю ставало все більше і більше. Співпраця з "1+1" приносила свої плоди. Саме глядачі телеканалу першими дізналися про те, що Зеленський буде боротися за пост президента України. Це сталося у новорічному привітанні, де замість Петра Порошенка, показали новоспеченого кандидата.