Вкрай жахливий випадок стався на Франківщині. Саме там місцевий чоловік зарубав сокирою власну сусідку, бо та не позичила йому 50 гривень. А потім і взагалі спалив помешкання господині, йдеться в сюжеті "надзвичайних новин".

Як відзначається, жінку знайшли рятувальники, коли приїхали гасити пожежу у селі Загір’я.

Спалене помешкання

"Сусіди витягли тіло на вулицю, не знали, що трапилося. Уже по приїзду правоохоронців виявили сліди насильницької смерті", – розповідають очевидці.

Вже пізніше з'ясувалося, що до кривого злочину причетний 55-річний мешканець села. Він зізнавався у злочині та розповів, що та не позичила йому 50 гривень. А у зв'язку з цим, він повернувся додому, де й взяв сокиру, та пішов до сусідки чинити криваву розправу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зловмисник кілька разів вдарив сокирою в голову, і та, від отриманих травм, померла на місці. А відтак, аби приховати сліди злочину, вирішив спалити помешкання. Наразі правоохоронці чоловіка затримали.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування п'яним, пропонував патрульним нестандартний хабар.