У російському місті Миколаївськ-на-Амурі Хабаровського краю горе-мати залишила місячну дитину на балконі в 20-градусний мороз. Через кілька годин немовля померло від переохолодження, пишуть росЗМІ.

Відомо, що страшний інцидент стався вранці 5 січня. Росіянка на кілька годин залишила на балконі в 20-градусний мороз коляску з немовлям.

"В одному з населених пунктів Хабаровського краю на смерть замерз дитина першого року життя, залишена батьками на балконі", - зазначається в публікації.

Коляска, фото: irecommend

Нагадаємо, під Вінницею кот-вбивця задушив немовля: убита горем мати розкрила жахливі подробиці.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.

В поліції почали шукати матір, яка покинула дівчинку і поставила під загрозу її життя, особу жінки поки не встановлено.