Жахлива ДТП з потерпілими сталася під Києвом. Так, в Ірпені керманич мікроавтобуса, втікаючи від правоохоронців, протаранив три машини та влетів у кіоск.

Як відзначається, подія мала місце в ніч на суботу 25 січня. Так, все розпочалося з того, що троє чоловіків намагалися на вулиці міста напасти на перехожого, однак йому вдалося втекти, а також повідомити про це правоохоронців.

Фото з місця аварії

Вже під час пошуків зловмисники поліцейські побачили Mercedes з підозрюваними і намагалися зупинити його. Щоправда, керманич тільки побачив копів, як набрав швидкість та влаштував справжні перегони, але не на довго.

Фото з місця аварії

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У центрі Ірпеня водій мікроавтобуса влетів у Seat, відкинувши того в Lanos, а після продовжив рух і зім'яв навпіл Ford. А на кінець і взагалі влетів у кіоск біля зупинки, який від удару розвернуло вглиб тротуару. В результаті двоє пасажирів потрапили до лікарні, а водій втік.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.