У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який "замінував" київський вокзал. Ним виявився місцевий мешканець, який був настільки п'яний, що не зумів роз'яснити свій вчинок.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, до столичних правоохоронців звернувся чоловік та повідомив, що на території Центрального залізничного вокзалу закладено вибухівку. Після цього на місце події негайно виїхали правоохоронці, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Щоправда, під час пошуків жодних підозрілих предметів та речовин вони не виявили.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Варто відзначити, що для перевірки поліцейським довелося евакуювати близько двох тисяч відвідувачів та працівників вокзалу. Пізніше правоохоронці розшукали й псевдомінера на Чоколівському бульварі та доставили його до управління поліції. Чоловік, місцевий мешканець 1991 року народження, був п'яний та свій вчинок чітко пояснити не зміг.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування п'яним, пропонував патрульним нестандартний хабар.