Прес-служба Національної поліції Харківської області повідомляє про те, що інформація про мінування будівлі Апеляційного суду і станції метро Армійська не підтвердилася.

"НВ" передає, що станція метро, яку трохи не замінували відновила свою роботу в звичайному режимі.

Правоохоронні органи перевірили майже 5 тис. квадратних метрів на території станції і вибухівки не знайшли. Про передбачувану вибухівку повідомив невідомий.

Небезпечних предметів не було виявлено і під час огляду будівлі Апеляційного суду в Харкові.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Термінова евакуація: сотні людей опинилися на вулиці і не знають чому.У четвер, 25 жовтня, в Сполучених Штатах сталося нове НП: у Вашингтоні терміново евакуювали всіх, хто знаходився у великому офісному будинку Кеннон-Хаус, розташованому неподалік від Капітолію: тут працюють сотні людей, тут проводить свої засідання американський Конгрес.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що У Києві замінували популярну мережу супермаркетів: евакуюють всі магазини.28 листопада стало відомо, що на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування магазину Сільпо в Києві. Про це повідомляє KievOperativ.

"Знай.uа" писав, що В гімназії Харкова страшне ПП: заняття зірвані, в мережу просочилися фото.У Харкові невідомий вранці понеділка, 14 січня, подзвонив в поліцію і повідомив про замінування однієї з елітних шкіл: гімназія №163, що на вулиці Луї Пастера, 330, скасувала заняття, на місці працюють правоохоронці та вибухотехніки..