Через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро. Відео інциденту зняли очевидці і опублікували у телеграм-каналі Х**овий Київ.

Пошуковець котів, фото скріншот

"Доброе утро, страна! На Троещине мужик в неадекватном состоянии полез в подвал искать котиков", - йдеться у повідомленні.

Знімаючі відео припустили, що чоловік поліз звільнити пухнастих полонених. Жалібні стогони з підвалу лунають дуже часто. Зоозахисники неодноразово просять управлінців звільнити тих, хто залишився всередині. Але коли хлопці підійшли спитати, чи не вирішив чоловік самостійно провести рятувальну операцію – то стало все зрозуміло.

"Я катаюсь", - сказав мужчина у відповідь хлопцям, таким чином пояснивши, чому поліз у підвал через дірку для вентиляції. Схоже, він був під кайфом, наркотичним чи алкогольним. Але цього вже ніхто не з’ясовував.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Часто у Києві трапляються такі випадки, коли утеплюючи на зиму будинку, Жеки або правління ОСББ повністю замуровують всі вікна підвалів, не залишаючи жодного отвору. Ось цього дуже страждають вуличні коти, для яких підвал – це єдине місце, де вони можуть сховатися від небезпеки або погрітися. На жаль, кішок часто замуровують заживо в підвалах.

Нагадаємо, сухоребрі та ледь живі: фотографії левів зі столичного зоопарку підняли на вуха півсвіту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати шкуродерів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював котів і собак.