Днями український економіст, державний службовець, голова Державної митної служби та перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, ідеолог системи ProZorro — Максим Нефьодов опублікував на своїй сторінці в Facebook допис, що дивує:

Дивний випадок. Отакі валізи пасажири рейсу з ОАЕ вирішили не забирати в Борисполі. 113 айфонів різних моделей і 71...

Geplaatst door Max Nefyodov op Zaterdag 25 januari 2020

фото з сторінки Максима Нефьодова

фото з сторінки Максима Нефьодова

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У дописі він додав, що по валізи з таким "добром" попросту не прийшли.

Дивний випадок. Отакі валізи пасажири рейсу з ОАЕ вирішили не забирати в Борисполі. 113 айфонів різних моделей і 71 комплект навушників AirPods Pro. Лише за пару тижнів порушників знайшли, склали протоколи. Товари вилучені до рішення суду. Чи то дає результати ротація персоналу (сподівались, що буде чекати знайомий працівник - але, ніт)? Чи мав забрати спільник, а він не прийшов? Чи сподівались, що хтось забере з камери схову? - сказано у дописі користувача

Коментаторів посту найбільше цікавить доля новеньких айфонів.

Нагадаємо, раніше на Одещині митники виявили майже 8 тисяч контрафактних кубиків Рубіка, оригінали яких виготовляють у Британії.


Як повідомляв портал "Знай.ua", український журналіст і оглядач Євген Плинский у своєму новому матеріалі звернув увагу своїх глядачів і читачів на те, як в даний момент в країні формується "Офіс контрабанди".


Також "Знай.ua" писав, що глава Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великі автомобільні черги на україно-польському кордоні. Щоправда, таку ситуацію фіксують вже не перший день, станом на 23 грудня в заторі стоять не менше 1 500 авто.