Українська журналіст і оглядач Євген Плинский у своєму новому матеріалі звернув увагу своїх глядачів і читачів на те, як в даний момент в країні формується "Офіс контрабанди".

Про це стало відомо завдяки відео, опублікованому на YouTube-каналі Євгена Плинського.

"Поки Нефьодов презентує на постах китайські сканери, за його спиною починає функціонувати новий офіс з управління контрабандою. Пілотний проект запускається в Одесі.", - наголошується в підписі до відео.

Журналіст у першу чергу змалював так звану схему: ["Митниця: підсумки року" 1. Розформування офісу контрабанди Грановського; 2. Відділення митниці від податкової; 3. Макс Нефьодов - глава митниці; 4. Формування офісу контрабанди.]

Повне відео можна переглянути за посиланням:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українцям піднімуть зарплати, і видадуть квартири: кому пощастить у 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа помста за боротьбу з контрабандою в Одесі: слідчого, який викрив канал, заарештували за сфальсифікованими звинуваченнями.

Знай.uа писав, Григол Катамадзе розповів, як розподіляють податки українців: пенсії, лікарні, армія і не тільки.