В Україні запустили тестування нової функції в рамках програми "країна у смартфоні". Тепер автомобілістам став доступний калькулятор примірної митної вартості та платежів при оформленні авто. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

Максим Нефьодов, Уніан
Максим Нефьодов, Уніан

Так, за словами державного чиновника, новий сервіс буде підтягувати дані від мінімальної до максимальної вартості вказаного автомобіля за період 2018-2019 років. Робитися це буде на базі реальної інформації мільйона транспортних засобів 2,3 тисячі моделей.

"Це робоча база тих авто, які були оформлені на митниці, її почистили вручну від помилок і одруківок, тому процес і зайняв на 1,5 місяці довше очікуваного Тестуйте за посиланням: https://calc.customs.gov.ua. Якщо ви помітили баги – пишіть в коментах. Будемо виправляти", - розповів Нефьодов.

#держава_в_смартфоні виклали в тестовий доступ калькулятор орієнтовної митної вартості та платежів при оформленні авто....

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Max Nefyodov op Maandag 4 november 2019

Нагадаємо, Нефьодов сказав, скільки українці заплатять за неабияк поношених євроблях.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що головний митник України закликав народ писати йому в соцмережі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Нефьодов назвав найбільших контрабандистів України.