Перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов заявив, що інформація про його призначення головою Державної митної служби є неправдивою. Про це стало відомо з повідомлення на його сторінці в Facebook.

Він зазначив: "Інформація про те, хто переміг – це якесь непорозуміння. Результати будуть через тиждень, потім ще час на оскарження результатів".

Сьогодні пройшов наступний етап відбору на керівника Державної митної служби. Були комп’ютерні тести на знання...

Geplaatst door Max Nefyodov op Dinsdag 16 april 2019

Нефьодов також розповів, які тести вже здав: "Сьогодні пройшов наступний етап відбору на керівника Державної митної служби. Були комп’ютерні тести на знання законодавства (набрав 39 з 40), потім ситуативне завдання по розвитку митниці (набрав 3.25 балли), потім ситуативне завдання по загальним управлінським якостям (не записав, скільки набрав - 3 з чимось). Цифри вивісять офіційно на сайті".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також він повідомив,що кандидатів на пост залишилося всього три, включаючи і його. Що стосується організації проведення конкурсу, то з цього приводу чиновник написав: "Окремо хочу відмітити гарний рівень організації. Тести реально працюють автоматично, роботи шифруються, питання релевантні, все йде швидко".

Максим Нефьодов

Наступний етап відбудеться на наступному тижні, під час якого потрібно буде презентувати стратегію змін та пройти співбесіду.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що керівництво Сумської митниці з середини березня блокує ввіз сировини для легкої промисловості, в тому числі і тканин, які будуть використовуватися для потреб армії, вимагаючи хабарів і сплати завищених мит від імпортерів. Близько 20 автомобілів заблоковані митниками і перебувають у вимушеному простої. Більше 30% тканин, які везуть імпортери, в подальшому будуть використані для потреб армії. У разі, якщо власники не погодяться, за словами підприємця, митник пообіцяв затримку вантажів і тотальні перевірки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": депутати запропонували збільшити штрафи для водіїв у десять разів. Зокрема, це стосується порушення правил безпеки, а саме за непристебнутий ремінь.

Також "Знай.uа" писав, що судно Seref Kuru під прапором Мальти стало під вивантаження в порту Миколаєва. На борту судна близько 9 тис. тонн добрив (карбаміду) з країни, що знаходиться під міжнародними санкціями.