На Київщині правоохоронці спіймали чоловіка, який жорстоко позбавив життя пенсіонера, а також пограбував дівчинку. Зловмисником виявися 45-річний уродженець Вінницької області, який вже потрапляв у поле зору поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, злочин стався у місті Фастів. Саме там пізньої пори було виявлено тіло пенсіонера на одній з вулиць міста. А пізніше за допомогою відеокамер спостереження вдалося вийти і на слід зловмисника. Його зуміли затримати на столичному залізничному вокзалі.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

З'ясувалося, що він з іншим чоловіком знімав житло, а коли пенсіонер почав докоряти йому, що той не платить за проживання, зловмисник лишив його життя - кілька разів ударив по голові потерпілому та, залишив бездиханне тіло біля тину, втік. Наразі ж чоловік зізнався у злочині.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Варто відзначити, що цей самий зловмисник напередодні серед білого дня поцупив у неповнолітньої дівчинки мобільний телефон та його здав в ломбард за 600 гривень.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також портал Знай.uа писав, що в столиці поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.