На Хмельниччині стався моторошний випадок. Так, в одному з міст зірвалася граната, яка в результаті забрала життя чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області

Як відзначається, подія мала місце в місті Старокостянтинів. Саме там до місцевих правоохоронців звернулася жінка, яка розповіла про те, що на подвір‘ї поруч з п'ятиповерховою будівлею вибухнув невідомий предмет та загинула людина.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Вже на місці правоохоронці встановили, що у дворі вибухнуло ніщо не інше, як граната "РГД-5". Ха попередніми даними було встановлено, що ймовірною причиною вибуху стало незаконне поводження з вибуховими речовинами місцевим мешканцем, який і загинув на місці від отриманих травм.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наразі поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками незаконного поводження зі зброєю.

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки".

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.