Понеділок в Україні буде сухим, як і всі вихідні. Вітер очікується помірним, але прикличе на підмогу собі опади у вигляді дощів. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, циклон зумовить в Україні мокрий сніг, дощ і потужний вітер.

"Понеділок в Україні буде сухим повсюди. У вівторок на Південь прийдуть дощі, дотягнуться до Черкащини, Дніпра та Кропивницького. На решті території - без опадів. У середу циклон зумовить в Україні мокрий сніг, дощ (окрім Півдня) та сильний вітер", - зазначає Діденко.

Наталка Діденко прогнозує 26-го січня, у понеділок, температуру повітря протягом дня +2+5 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Києві у понеділок-вівторок опади малоймовірні, у середу, 29 січня, у столиці передбачається посилення вітру, з`явиться дощ, надвечір з переходом у мокрий сніг.

"Тому, хто реагує на зміну погоди головою, судинами чи настроєм - приготуватися у вівторок до превентивних заходів: консультації з лікарем, знайомі помічні пігулки, апельсини, хороше кіно, рідні люди поруч", - рекомендує синоптик.

Прогноз погоди, фото з facebook

Потужний антициклон панує над континентальною Європою і масштабна циклонічність над північною частиною. А Україна, - між ними. Саме тому повітря у нас дещо прогріється.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли, чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дріб'язок, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.