Погода в Україні у найближчі дні принесе в країну опади у вигляді дощу зі снігом, які буде супроводжувати сильний вітер. Синоптики застерігають українців бути обережними та не паркувати авто під старими деревами.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що 28 січня в Україну прийдуть дощі з Чорного моря. Циклон накриє південну і східну частину, можливо дотягне до Кропивницького та Дніпропетровщини.

Погода в Україні на 28 січня, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні на 28 січня, фото: meteo.gov.ua

"На решті території — без істотних опадів, однак увечері до крайнього заходу, з Карпат, підійдуть дощ і мокрий сніг", - пише синоптик. Наталка Діденко

29 січня атмосферний фронт накриє всю країну. У цей день варто чекати дощу з мокрим снігом, сильного поривчастого вітру. При цьому температура повітря у вівторок і середу буде досить високою — на Півдні до +7... +10 градусів, на інших територіях до +5.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Погода в Україні на 29 січня, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні на 29 січня, фото: meteo.gov.ua

Повідомляється, що у четвер, 30 січня, в країні похолодає 0 до+4 градусів. У Києві 28 січня, опади не очікуються, але буде досить хмарно, тепло — від +4 до +6. 29 січня у столицю прийде циклон — спочатку хмарність, вітер, потім дощ і мокрий сніг.

Синоптики Укргідрометцентру підтвердили прогноз Наталки Діденко на кінець січня. За їхніми даними атмосферний фронт почне залишати країну вже 30-31 січня.

Погода в Україні на 30 січня, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні на 30 січня, фото: meteo.gov.ua

Прогноз Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Прогноз Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше повідомили, що мінлива погода запанує над Україною: приготуватися всім, хто реагує на зміни

Як повідомляв портал "Знай.ua", безсоння, головні болі та перепади тиску: коли потужний метеоудар обрушиться на Землю

Також "Знай.ua" писав, що останній тиждень січня побалує українців погодою: сонце усміхнеться не всім