Українські водії відтепер можуть керувати чужою автівкою, повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Для цього власнику автомобіля потрібно тільки вказати ім’я водія в особистому кабінеті інтернет-сервісу E-Driver. А у випадку, якщо машину зупинить поліцейський патруль, водій має пред’явити окрім реєстраційних документів на автівку та водійського посвідчення також відповідну відмітку про надання дозволу на керування цим авто.

власники авто зимою
власники авто зимою

Співголова громадської організації “АвтоЄвроСила” Олександр Чернявський вважає, що це нововведення пов’язане з тим, що в найближчому майбутньому запрацюють інші нововведення, які стосуються відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Нагадуємо, що нещодавно у Верховній Раді зареєстрували законопроект, згідно із яким суттєво підвищуються штрафи за порушення правил паркування.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні анонсували нововведення, яке стосується штрафів за порушення Правил дорожнього руху

Також "Знай.ua" писав, що iталійський Рим може повністю відмовитися від використання дизельних автомобілів.