У Києві 23-річний зловмисник надзвичайно підлим способом виманив у жінки величезну суму, повідомивши, що з її донькою сталась біда.

Обдуривши нещасну, аферист заволоді майже мільйоном гривень. Про це повідомляє informator.

Шахрай працював з напарницею. Вона зателефонувала до жінки, представившись її донькою та сказал, що вчинила ДТП, в ході якого постраждала людина. Налякавши таким чином постраждалу, зловмисниця заявила. що для того, щоб уникнути покарання, потрібно терміново передати велику суму грошей людині, яка уже чекає біля під'їзду. Це і був той самий аферист.

У поспіху і паніці жінка зібрала всі наявні гроші і вже через кілька хвилин передала 39 тисяч доларів і 100 євро шахраєві нібито для того, щоб той вирішив проблему її доньки. Таким чином банда заподіяла потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 972 тисяч гривень.

Та втекти від відповідальносі зловмисникам не вдалося. Телефонного шахрая затримали, його дії кваліфіковано за частиною 4 статті 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наразі зловмисник знаходиться під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі понад 973 тисяч гривень. За статтею винуватцям загрожує термін від 5 до 20 років з конфіскацією майна.