У місті Ухань у Китаї розгулявся смертельний коронавірус. Весь світ на вухах через значну смертність від ускладнень невивченої хвороби. В Україні шахраї вже вигадали, як заробити на ажіотажі. Так, у мережі торгують "вакцинами" від коронавіруса.

Такі оголошення з'явилися на OLX. В описі "товару" говориться, що "розроблена дана протиотрута в Ізраїлі кращими фахівцями своєї справи".

Власник "диво-вакцини" живе в Харкові, але готовий продати її будь-кому в будь-якій точці України.

Вакцина від коронавірусу, фото ОЛХ

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

За ще не винайдену вакцину на ОЛХ просять 2500 гривень за дозу і додають масла у вогонь, мовляв лише таким чином можна вберегти себе і своїх рідних.

За словами українців у Китаї, аптеки переповнені, власники заборонили покупцям входити у середину перегородивши входи столами, аби купляти можна було лише з вулиці. За декілька годин місто просто вмерло. Вулиці стали порожніми, а центр міста взагалі не бачить людей декілька днів. Також не можна пересуватися районами, адже місто ізольоване і перекрите.

Нагадаємо, що у Китаї зафіксований перший смертельний випадок від коронавірус серед лікарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.