З'явилася інформація, що український поліцейський отримував послуги у вигляді орального сексу в стриптиз-клубі "Аеро", який знаходиться в українській столиці. Так звані "слідчі дії" проводилися для того, щоб викрити незаконне надання секс-послуг.

Незважаючи на моральні страждання, співробітник правоохоронних органів зробив все можливе, щоб зафіксувати злочинну діяльність. За його словами, під час розслідування він не отримував задоволення, а думав про боротьбу зі злочинністю. Про це стало відомо завдяки постанові столичного суду.

Поліція, Інформатор
Поліція, Інформатор

З судових матеріалів стає ясно, що 18 вересня 2019 року, приблизно опівночі, стрип-клуб на вулиці Мазепи 11-Б відвідав поліцейський. У закладі співробітник правоохоронних органів отримав приватний танець за одну тисячу гривень і послуги орального сексу ще за п'ять тисяч гривень. На наступний день міліціонер отримав послуги орального сексу ще раз.

Наголошується, що дівчата залишали зароблені гроші в коробці в гримерці. Наприкінці доби половину з них забирав хтось з керівництва, а решту розподіляли між дівчатами. У той же час повідомляється, що власниця закладу частину виручки забирала собі. Проти жінки було порушено кримінальну справу за статтею "втягнення у проституцію кількох людей".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Повідомляється, що обвинувачена визнала свою провину, в силу чого їй було призначено 4 роки позбавлення волі умовно. Напередодні новий глава Національної поліції Ігор Клименко заявив, що українське суспільство не готове до легалізації легких наркотиків і проституції.

Нагадаємо, РПЦ назвала повіями мільйони порядних жінок: і ось чому.

Як повідомляв Знай.uа цноту за акцією: українка виставила на продаж свою честь, але продешевила.

Знай.uа писав, невинність на мільйон: українка продала цноту багатієві, а той захотів одружитися.