У четвер, 30 січня, по всій території України буде прохолодно і дуже вітряно. При цьому дощ і мокрий сніг пройдуть у західних, північних та східних регіонах країни.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, в деяких областях можливе налипання мокрого снігу та до того ж – сильний вітер. Температура повітря становитиме -1 +4 градуси на Сході, а на Півдні +4 +7 градусів.

"Центр, Південь, а в денні години і східна частина України 30-го січня вже буде без опадів і з помірним південно-західним вітром", – написала Діденко.

У Києві в четвер синоптик прогнозує дощ, мокрий сніг та поривчастий вітер. Температура повітря коливатиметься близько нуля.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Від Атлантики через північ Великої Британії до Скандинавії і далі, як бачите, вишикувалися циклони з різними ніжними...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 29 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять преподобного Антонія Великого. У цей день часто бували відлиги, а вслід за ними наступали сильні морози. Якщо на Антонія небо затягувалося хмарами, очікували заметіль.

погода на 30 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леонід Горбань попередив, що до середини березня триматимуться сильні морози.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.