Моторошна пожежа сталася під Києвом. Відтак, у селі Петропавлівська Борщагівка загорілося місцеве кладовище, яке повністю заполонило місцевість густим чорним димом.

Відповідний допис з фотографіями опублікували у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

Як відзначається, пожежа сталася на сільському кладовищі поблизу новозбудованого храму. На фотографіях видно, як палає якась невелика будівля просто на кладовищі. В коментарях під дописом користувачі соцмережі стверджують, що то горить крематорій, однак офіційного підтвердження цьому немає.

Також невідомо, що стало причиною пожежі. Тамтешні мешканці стверджують, що поруч із кладовищем місцеві влаштували сміттєзвалище, на яке викидають пластикові вінки та квітів. Саме вони, за їх словами, ймовірно і спричинили пожежу, яка перекинулася на будівлю.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Скріншот допису

Нагадуємо, що на вихідних у Мерефі Харківської області під час сеансу загорівся кінотеатр — спалахнули дрова в котельні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди.

Також портал Знай.ua інформував про те, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа.