Погода на 31 січня в Україні: точний прогноз

У п'ятницю в Україні ще сильніше підвищиться температура. Хоча вона і раніше була не низькою, але було багато областей з температурою лише трохи вище нуля. А тепер майже у всіх вже буде досить тепла погода, хоча різниця між частинами країни все одно залишиться. Звичайно ж, найтепліше на півдні, але недалеко від нього піде захід і кілька центральних областей.

На заході погода зможе похвалитися теплотою, періодично дощами, а періодично мокрим снігом. Крім того, буде сильний південно-західний вітер, який зробить цей день не таким приємним і зменшить хороші відчуття від тепла. Температура на заході очікується від +3 до +6 градусів вдень. Вночі у Закарпатській та Львівській областях від 0 до +2 градусів, а от в інших ніч пройде з мінімальним морозцем – від -1 до +1 градуса.

На півночі температура підвищиться тільки трошки, але і це вже покаже загальну тенденцію. Також в північних областях синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом, проте не такий сильний, як на заході. Температура вдень у Житомирській і Чернігівській області від +3 до +5 градусів, а в інших областях від +2 до +4 градусів. Вночі ж по всіх областях буде однакова температура від -1 до +1 градуса. А вітер все ще сильний і південно-західний.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході погода якраз поєднає в собі відразу обидва стани. У Харківській області очікується дощ з мокрим снігом, несильний, а в інших областях без опадів і тільки мінлива хмарність. По температурі – від +3 до +5 градусів, але в Донецькій області від +2 до +4 градусів вдень. Вночі від -2 до +1 градуса. А ще на сході поки залишиться тільки вітер західний, хоча він теж буде поривчастим і від 7 до 12 м/с

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У південній частині схожа ситуація. В Одеській і Миколаївській областях пройде дощ і мокрий сніг, а на решті території очікується мінлива хмарність. Вітер теж сильний і поривчастий, варто бути обережними, щоб не захворіти. Температура в Одеській області від +4 до +6 градусів, в інших областях і в Криму від +5 до +7 градусів.

В центральних областях буде якраз середня погода між усіма. Хоча вночі вона буде вже звичною за останні дні – від -2 до +1 градуса. А вдень температура за прогнозом Укргідрометцентру від +2 до +5 градусів. Вітер не менш сильний, а до нього ще додасться дощ з мокрим снігом.

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників, і навіть не одного. Очікуйте урізання зарплат і зняття надбавок.

Також Знай.uа писав, що тепер у школярів зовсім не буде вибору, доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути. Законопроект вже зареєстрували.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами зможуть не впустити в нашу країну китайський коронавірус, і як захиститися від нього.