Прогноз від Наталки Діденко

Закінчується січень, минуло вже дві третіх зими, а у нас атмосферні фронти. І один з них принесе дощ з мокрим снігом 31 січня у Вінницьку, Київську, Житомирську області, а також у всі західні. Ввечері він дотягне опади до Кропивницького, Одеси та Черкас. В інших місцях синоптик не прогнозує опади. А ось вітер очікується поривчастий і сильний, ми вже звикли до нього, але тепер південно-західного напрямку. По температурі весь день вона буде від +1 до +5 градусів, а південну частину очікує температура від +4 до +9 градусів.

У столиці в останній день січня буде волого, іноді буде йти або дощ, або сніг, мокрий сніг, вітер буде поривчастим. Киян чекає температура вдень в районі +3 градусів.

Ще синоптик розповіла про погоду на вихідні. До понеділка в Україні буде мокро, але тепло. На заході температура підвищиться від +7 до +10 градусів, а на півдні буде ще вище – до +12 градусів. Наталка також повідомила, що подібні температурні гойдалки продовжаться і на наступний місяць, а ось сильних морозів не буде.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

Український Гідрометцентр повідомив, температура буде від +2 до +5 градусів вдень, на заході – від +3 до +6 градусів, а на півдні-від +4 до +7 градусів. Найбільш сильний дощ з мокрим снігом у західних областях, в інших слабше. Не буде опадів у Криму, Херсонської області, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької та Луганської. Тут буде тільки мінлива хмарність. А вітер синоптики теж прогнозують південно-західний і від 7 до 12 м/с, тобто досить сильний.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

Цієї ночі холодно буде в Закарпатській області, в Житомирській, Тернопільській та Хмельницькій, а також у Чернігівській та Сумській областях – від -4 до +1 градуса. На сході від +1 до +3 градусів, на півдні, в Кропивницькому, Дніпрі та Запоріжжі від +5 до +9 градусів. Вдень найхолодніше на сході і в Закарпатській області – близько +1 градуса. В інших західних областях, а також на півдні - від +3 до +8 градусів. По всій іншій території – від +3 до +4 градусів.

За даними практично всіх синоптиків, найближче похолодання буде тільки в понеділок, тому всі вихідні в Україні буде не просто тепла погода, але температура підвищиться ще на кілька градусів.

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників, і навіть не одного. Очікуйте урізання зарплат і зняття надбавок.

Також Знай.uа писав, що тепер у школярів зовсім не буде вибору, доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути. Законопроект вже зареєстрували.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами зможуть не впустити в нашу країну китайський коронавірус, і як захиститися від нього.