Для кого це свято

Цей день завжди відзначають саме 31 січня, хоча у багатьох країнах дане професійне свято не є офіційним, наприклад, як в Україні. Однак ця професія настільки давня, цікава і красива, що не привітати ювелірів з їх днем просто здається жорстоким. Ще первісні люди вбиралися і намагалися прикрасити себе і своє житло. Тоді деякі з людей стали робити прикраси у вигляді різних намистин, нанизували ягоди, мушлі і створювали інші речі. Вже тоді потроху почала розвиватися ювелірна справа. А сама заточка каменю для стріли або списа, є чимось середнім між ювелірним огранюванням і інструментальним заточуванням.

Свята 31 січня, фото: fresh-cards
Свята 31 січня, фото: fresh-cards

Зараз же саме ювелір може надати звичайній гірській породі сяючий вигляд. Це саме ті люди, які беруть на перший погляд непоказний камінь або метал, а потім змушують його викликати захоплення. Крім того, ця робота настільки кропітка і вимагає дуже багато терпіння, щоб ми з вами могли насолоджуватися плодами їхнього мистецтва. Якщо ви хоч раз задивлялися на ювелірні прикраси або носили їх, привітайте знайомих ювелірів з їх професійним святом через листівку або смс, їм буде дуже приємно.

Свята 31 січня, фото: vse-otkritky
Свята 31 січня, фото: vse-otkritky

Листівки і поздоровлення

Вітаю з Днем ювеліра!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Твори і далі красу.

Щоб стало більше її в світі,

В реальність перетвори мрію.

Вийдуть нехай украшенья

Чудесней, ніж сяйво очей.

Бажаю радісних миттєвостей

Сьогодні, завтра і зараз.

Нехай цінується завжди твій труд,

Любов нехай зігріває душу.

Веселі деньки нехай чекають,

І щастя повік хай чекає.

У день ювеліра від мене

Тобі вітання!

нехай Буде серед людей

Про тебе добра думка.

Майстерність щоб приносило

Тобі дивіденди,

Украшенья щоб твої

Потрапляли в тренди!

Точними бажаю робити

Ювелірні детальки,

І не буде нехай у долі

Ніколи печальки!

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників.

Також Знай.uа писав, що тепер школярам доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами захиститися від коронавіруса.