Що це за свято?

Свято людей, які створюють настільки чудові і красиві речі вирішили відзначати в 2008 році. У кожного приватного ювеліра або компанії є своє клеймо для прикрас і саме до 31 січня вони їх реєструють. Тому і вибрали цю дату. Ні для кого не секрет, що ювеліри стали популярні ще з первісного суспільства. А про те, як їх дуже шанували в Давній Греції та Київській Русі, взагалі можна дуже довго говорити.

У християнстві навіть є заступники ювелірів. У православних християн це Козьма і Доміан, а у католиків – коваль Дунстан. Насправді ювелірів часто прирівнюють до ковалів, любителів ручної роботи або до інструментальщиків. Адже і ті, й інші працюють з металами, алмазами та іншими корисними мінералами. Але тільки ювелір, в силу краси своєї душі і відчуття прекрасного, може створити з запорошеного шматка каменю настільки чудові і прекрасні роботи. Як же їх не привітати?

Свята 31 січня, фото: fresh-cards
Свята 31 січня, фото: fresh-cards

Привітання смс

Сьогодні день досить великий

Для тих, хто прикрашає світ.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Блиск золота і каменю відблиски —

Твоя заслуга, ювелір.

Коли ми черпаємо натхнення,

На камінь дивлячись кожен раз,

То скажемо всі шанобливо:

Нехай буде око твоє, як алмаз!

Немає в світі прекрасніше, немає у світі кращого,

Бути майстром, бути ювеліром.

Від усього серця ми тебе вітаємо,

Успіхів у роботі дружно бажаємо.

Нехай камені слухняні тобі трапляються,

І мрії заповітні завжди збуваються.

Нехай Муза тебе відвідує часто,

Справи твої йдуть першокласно.

Свята 31 січня, фото: Праздничный портад
Свята 31 січня, фото: Праздничный портал

Ти твориш чудову красу, ювелір, тому бажаю тобі, щоб твоя майстерність тільки розвивалася, а досвід твій зростав. Щоб у тебе завжди були приємні і щедрі клієнти, а робота, щоб йшла, як по маслу. З днем ювеліра!

Що можна побажати людині, яка сама може створити настільки дивовижні речі? Що ж, ювелір, вітаю тебе з твоїм святом, бажаю побільше клієнтів, щоб все життя твоє сяяло ще яскравіше, ніж самі блискучі діаманти. А люди, щоб тебе оточували виключно золоті. Зі святом!

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників.

Також Знай.uа писав, що тепер школярам доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами захиститися від коронавіруса.