Українцям пояснили, що робити у разі затримки зарплати

Українці все частіше стикаються з тим, що їм частково або повністю затримують, або не виплачують заробітну плату. Міністр економіки Тимофій Милованов вирішив розповісти, що потрібно робити, коли роботодавець порушує права і не виплачує зарплату.

Милованов, фото liga.net
Милованов, фото liga.net

Про це він розповів на прес-брифінгу за результатами уряду. Він повідомив, що якщо немає можливості відразу піти в суд, то варто звертатися в інші інстанції – профспілки, Державну службу по праці.

Олена Зеленська відновила свій Facebook після хвилі хейта

Перша леді України Олена Зеленська пояснила, що сталося з її Facebook-сторінці, яку вона створила буквально кілька днів тому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, дружина президента Володимира Зеленського розповіла, що її профіль заблокували, запідозривши на ньому "підвищену підозрілу активність".

Зеленський оголосив 2020 Роком математики

Президент Володимир Зеленський своїм указом офіційно оголосив наступний навчальний рік Роком математики. Про це повідомляється на сайті глави держави.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Дана ініціатива дозволить створити можливості для рівного доступу українських школярів до сучасного і якісного математичною освітою". Також указ Зеленського передбачає, що уряд має розробити і затвердити комплекс заходів щодо проведення Року математики.

ВООЗ терміново звернулася до світу через китайського коронавіруса

Всесвітня організації охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня з-за поширення коронавіруса з Китаю, який вже забрав життя 170 осіб.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

За його словами, ВООЗ немає сумнівів у здатності Китаю стримати поширення вірусу. Головною причиною оголошення надзвичайного стану є небезпека проникнення вірусу в країни зі слабкою системою охорони здоров'я.

Українцям відключать опалення через борги, залишився 1 день

В Україні вже з 1 лютого мешканці 16 населених пунктів можуть залишитися без тепла, припинення постачання газу призведе колапс з опалювальним сезоном.

Опалення, фото: uaEnergy
Опалення, фото: uaEnergy

Названі міста, де вже з 1 лютого жителі можуть залишитися без тепла. Так, проблеми з обігрівом можуть виникнути, зокрема, в Одесі, Кривому Розі, Дніпрі, Щастя, Полтаві, Харкові, Сумах та інших містах.