В двох містах України медики запідозрили у місцевих мешканців смертельний коронавірус, який досі не вщухає у Китаї. Наразі пацієнтів уже госпіталізували та взяли аналізи.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже кілька тисячі людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також близько двохсот людей померли.

Коронавірус, фото: REUTERS
Коронавірус, фото: REUTERS

Наразі ж з'ясувалося, що випадки зараження смертельним коронавірусом виявили у двох українських містах. Так, у Рівному до медиків звернулася 22-річна дівчина, яка повернулася з Китаю, та заявила, що занедужала - у неї підвищилася температура, з’явилися нежить та кашель.

коронавірус у Китаї, фото: AP
коронавірус у Китаї, фото: AP

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А вже у Львові були госпіталізовані двоє чоловіків, які також на днях приїхали з КНР, з респіраторними симптомами. Нині як і львівські, так і рівненські медики відібрали аналізи на визначення того, чи дійсно пацієнти заразилися смертельним вірусом.

Нагадаємо, раніше всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри з дрона, на яких відображені вимерлі вулиці Уханю.

Також "Знай.ua" писав, що відтепер купити "унікальні" речі на всесвітньо відомому сайті AliExpress не можна. Адже продавці зупинили доставку товару у зв'язку зі смертельним коронавірусом, який не вщухає у Китаї.