На днях один з користувачів соціальної мережі Twitter зізнався, що нещодавно плакав від радості, коли дивився пряму трансляцію запуску ракети Falcon Ілона Маска. Окрім цього, чоловік попросив власних читачів поділитися з ним своїми історіями, які змусили їх пустити сльозу.

І варто відзначити, що цей допис просто підірвав мережу, адже десятки чоловіків зізналися, що теж частенько плачуть, а найчастіше під час зворушливих моментів у фільмах, книгах, або відеоіграх.

"Два тижні тому від однієї з пісень Холзен пустив сльозу. А ревів сильно, може, з півроку тому. Там через доньку і колишню дружину: поганий батько і всякий такий емоційний капелюх", "Розчулився і схлипнув в пару місцях нового серіалу про Відьмака".

Скріншот коментарів

"Мене просто знищив фінал книги "Вінні-Пух і всі-всі-всі", коли Крістофер Робін кудись іде з лісу, а все на галявинці з ним прощаються, а той кіт з пляшками: "Ти тільки приїжджай... хоч іноді...".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Скріншот коментарів

"В грудні, коли кіт помер. Це було занадто несподівано, а я просто опинився перед фактом і вже не міг ні попрощатися, ні щось змінити. Гортав вночі його фотки на телефоні, збирав їх в окрему папку і подумував перетворити їх в слайд-шоу під сумну музику".

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми підготували 10 деталей в образі, які можуть зробити вас старшими моментально

Як повідомляв портал "Знай.ua", Хелен Рут ван Вінкл - 92-річна зірка Instagram, яка стала сенсацією Інтернету