Рибалка на ім'я Гас Хатт, який проживає в Новій Зеландії, як завжди відправився рибалити на пляж Матата, зазвичай Гас рибалить в іншому місці неподалік, але в цей день вирішив змінити локацію. І тим самим врятував життя потрапив у біду малюкові. Це повинен був бути звичайний день, однак доля розпорядилася інакше. Пише The Sun.

Так чоловік побачив у воді ляльку, яку вирішив витягнути. Але коли він виловив знахідку з води, та запищала і виявилася справжньою дитиною. 18-місячний хлопчик втік з намету батьків. І потрапив у біду.

Так спочатку рибалка прийняв його за ляльку — дитина була нерухома і не подавала ознак життя. Навіть коли чоловік схопив його, він не відразу зрозумів, у чому справа.

"Коли він пропливав повз, я думав, що це просто лялька. Я потягнувся і схопив його за руку, але навіть тоді все ще думав, що це просто лялька", – розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тільки коли малюк заплакав, Гас усвідомив, що перед ним справжній живий хлопчик.

"Його обличчя було наче з порцеляни, його обрамляли короткі мокрі волосся. Але потім він запищав", – згадує рибак.

На щастя, він не розгубився і повідомив про подію керівництву табору відпочинку, і його дружина Сью побігла розшукувати батьків малюка.

Мама малюка Джессіка Вайт була шокована, коли дізналася про подію, її розбудили пізно ввечері, щоб повідомити страшну новину. Спочатку жінці навіть здалося, що це чийсь злий жарт. А після схаменулася і перелякано побігла до малюка, який був холодним і з фіолетовою шкірою. Мати не давала йому заснути до прибуття медиків, яким вдалося врятувати дитину. Вона сердечно подякувала Гасу за порятунок сина. Зараз з малюком все гаразд.

Нагадаємо, мережу підірвало відео героїчного порятунку бідного пса від смертельних обіймів змії. Тварина вже не вірила в порятунок і повзуча гадина практично видавила з собаки життя. Однак дану ситуацію побачили підлітки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", учень третього класу врятував дівчинку, яка тонула в басейні, але найбільше злякався, коли її витягнув з води, бо подумав, що вона померла.

Також "Знай.uа" писав, у столиці Казахстану Астані. Дитина випала з десятого поверху і його дивом врятував сусід поверхом нижче. Він зловив його на льоту.