Прогноз від Наталки Діденко

Лютнева погода теж не здивує нас нічим таким страшним, як зазвичай очікують від цього місяця. І хоча ще не з'являються бруньки на деревах, але погода буде схожа навіть не на березень, а на квітень. В цю суботу в Україні буде від +5 до +10 градусів, а в неділю підніметься до рекордних показників від +6 до +13 градусів. Це синоптик показала нам ще й на карті. Проте вся ця весняна радість піде через дощі і поривчастий вітер. Він буде західним по напряму, а дощі будуть постійно йти на фоні. Хоча в Сумській і Харківській області можуть перейти в мокрий сніг.

У столиці теж перший лютневий день пройде з дощами та сильним вітром. Так що парасольку забувати не варто, як і правильне взуття, враховуючи величину калюж в Києві. У суботу кияни відчують весняні +6 градусів, а 2 лютого температура підвищиться до +8 градусів. Так що погода просто ідеально підходить для прогулянок, покупки весняних квітів і покупки таблеток для метеозалежних. А шуби не забувайте замінити чимось більш вологонепроникним і з капюшоном.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

Майже по всій Україні пройдуть дощі, уникнуть їх тільки Чернігівська, Сумська, Луганська області – у них буде хмарно, а у Миколаївській ще й періодично буде проявлятися сонце. Температура на заході підніметься до +10 градусів, на півночі буде максимум +7 градусів, як і в центрі, на сході – до +6 градусів, а на півдні до +8 градусів. Також буде ще сильний південно-західний вітер, 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua українцям слід бути дуже обережними, так як смертельний коронавірус з Китаю вже дуже близько. Перших хворих знайшли поруч з нами, в Росії. ВООЗ б'є на сполох.

Також Знай.ua писав, що цього місяця будемо відзначати Масляну і в Києві проведуть веселі гуляння. Розважатимуть популярні українські зірки. Таке краще не пропускати.

Нагадаємо, в Україні збираються організувати введення накопичувальної пенсійної системи. Якщо хочете вижити в старості, потрібно збирати додаткові гроші вже зараз.