На днях один з супермаркетів мережі АТБ втрапив у гучний скандал на Київщині. Відтак, покупця змусили заплатити за продукти, які він вже придбавав та мав відповідний чек.

Відповідний відеоролик опублікувала на власній Facebook-сторінці жителька Боярки.

На кадрах видно, як на одній з кас супермаркету чоловік голосно сперечається з касиром. Причиною сварки став чек на понад дві тисячі гривень. За словами обуреного покупця, він оплатив товар та водночас лишився з карти грошей, однак продавець його не відпускав та стверджувала, що кошти магазину не зарахувалися.

АТБ, фото - myvin.com
АТБ, фото - myvin.com

Так, розбірки між чоловіком та жінкою на касі тривали близько години, після цього розлючений покупець викликав правоохоронців , які й поставили крапку у цій ситуації. Мешканцю Київщини дозволили покинути супермаркет, адже той мав проплачений чек.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Детальніше про ситуацію зі слів самого покупця:

Скріншот обуреного покупця під відео

Боярка рулит. АТБ на площади. Полный обман. Позор.

Geplaatst door Ланочка Светланочка op Maandag 27 januari 2020

Нагадаємо, батончик з "подарунком": популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", у відомому супермаркеті знайшли грибок замість продуктів, українці лютують: "Терміни змивають"

Також "Знай.ua" писав, що АТБ годує українців тухлою білою штукою просто з підлоги: кадри справжнього нахабства